8 juni 2022: Autisme Belevings Circuit

Hoe is het om steeds vast te lopen omdat de boodschap je niet helder is? Hoe voelt het als er teveel prikkels in één keer binnenkomen? Via een Autisme Belevings Circuit kunt u dit zélf ervaren en zo meer leren over autisme. Op woensdag 8 juni kunt u tijdens het Autismecafé deelnemen aan een Autisme Belevings Circuit onder begeleiding van de trainers/coaches Marianne van Velzen en Yvonne van der Linde. Let op, het is noodzakelijk om u aan te melden voor het Autisme Belevings Circuit. De kaartjes zijn gratis, U kunt zich via deze link aanmelden.

Daarnaast wordt tijdens het Autismecafé Brain Blocks gepresenteerd. Brain Blocks is een beeldend middel om ouders, begeleiders en docenten uit te leggen hoe anders autisme kan werken. Brainblocks toont eenvoudig hoe dat eruit ziet in het hoofd. En welke gevolgen dat heeft voor het functioneren in het dagelijkse leven? Wat lastig is en wat juist zou kunnen helpen.

Het Autismecafé is een plek om ervaringen en informatie uit te wisselen, voor en door ouders van kinderen met autisme.

Wat: Autismecafé.
Waar: In Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA Leiden.
Wanneer: Woensdag 8 juni. Inloop vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur. Om 22.30 uur sluit het café.
Aanmelding: U kunt zich via deze link aanmelden voor het Autisme Belevings Circuit. Graag zoveel kaartjes bestellen als de mensen die mee willen doen, als stel bestelt u dan bijvoorbeeld 2 kaartjes.