Autisme café 10 februari 2021

Vanwege de huidige Coronamaatregelen kunnen we helaas bij het aankomende café op 10 februari niet fysiek bij elkaar komen in “het Gebouw”, dat spijt ons enorm. Ook is het op dit moment niet mogelijk om u een programma te bieden zoals u dat van ons gewend bent.

En ondanks dat hebben we voor u een prachtig alternatief gevonden.

We bieden u, op onze kosten, de korte film:

                                    “Mind my Mind”

Een online-vertoning, via onze website op 10 februari 2021

                                                 Aanvang 20.00 uur

De film “Mind my Mind, die in maart 2019 in première is gegaan en in verschillende bioscopen te zien was is een korte animatie van een half uur. De film is een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding can een leven met autisme.

De hoofdpersoon Chris is een jongen met autisme, die ons welke uitdagingen in zijn dagelijks leven spelen en hoe hij deze aangaat. Hij geeft ons daarmee inzicht in hoe zijn autistisch brein werkt.

De film is geschikt vanaf 12+

Wilt u de film zien op 10 februari, dan is het noodzakelijk dat u zich opgeeft.

U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar:

autismecafeleiden@gmail.com

We sturen u dan, uiterlijk een uur voor aanvang van de film, een link waarmee u toegang krijgt.

De film “Mind my mind” begint om 20.00 uur

NB

Om elkaar in deze tijd te versterken en in verbinding te blijven, is het leuk wanneer u uw ervaringen met de animatie achteraf met ons deelt. Dit kunt u doen door het geven van een review. Deze kunt u ons per mail sturen als u dat wilt kunnen we deze, indien wenselijk, anoniem, op de website plaatsen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.